To co widzisz po zalogowaniu zależy od:
- subskrybowanych przez Ciebie społeczności;
- wybranej przez Ciebie osi czasu na stronie głównej (subskrybowane społeczności / lokalne wpisy / wszystkie znane wpisy).
Upewnij się, że przed i po zalogowaniu patrzysz na to samo -- jeśli nadal będą różnice, to wtedy zastanowimy się co dalej.